Tuesday, January 29, 2008

geen zin

Geen zin
komt op papier
verlies van zinnen
bezinning
introspectie

4 comments:

Rosalinde said...

Als ik teksten over 'spirituele' onderwerpen lees, denk ik: die zou ik wel eens een lesje willen leren (op het gebied van duidelijke taal schrijven). Mij overtuigen ze niet met die omtrekkende bewegingen.

Aan de andere kant... misschien zijn deze schrijvers net als schoonheidsspecialisten en is het helemaal niet de bedoeling dat je het begrijpt (en behoor ik dus niet tot hun doelgroep). Alleen maar dat je je in de watten gelegd voelt.

Odile S said...

hoi Rosalinde,

Ik zag je al les geven aan 'spirituele schrijvers'. Ik kan ook behoorlijk zweven op zijn tijd, maar dan wel met enige ernst.

Bij blanco regel editie 7 is een artikel over bloggen van mij te lezen, een praktisch en bijzonder duidelijk stuk is het geworden. Ik noem jou daarin mijn blogvriendin, hoop dat je dat goed vindt, en dat ik bijdraag bij deze aan jouw doelgroep.

Rosalinde said...

Lang verhaal over bloggen. Heb het alleen nog maar gescand. Maar heb je ook een antwoord gevonden op de vraag: WAAROM zou je eigenlijk een blog bijhouden...? (Ik kan geen goede reden bedenken, namelijk).

Odile S said...

Waarom een blog bijhouden... Ergens heb ik een post geschreven met de titel 'expressiedrift'. Ergens las ik dat het jezelf ontwikkelen, met name je denken, een goede reden is om te bloggen. Wetenschappers kunnen het doen om zich te ontwikkelen in het schrijven en communiceren over het vakgebied. En om stof die anders niet toegankelijk is voor een groot publiek te delen.